HOOFDPAGINA      

maandag 1 december 2014

Bram Moszkowicz aan lager wal

Eerst heeft het Oranje-regime hem de advocatuur uitgegooid en nu wordt zelfs Bram Moszkowicz's inboedel openbaar geveild
Aan lager wal raken zit waarschijnlijk in de familie bij de Moszkowiczen want broer Robert Moszkowicz ging Bram 25 jaar geleden al voor met een heroïne verslaving.

Robert Moszkowicz is er wel weer een heel eind bovenop gekomen, Bram bungelt nog.
Wij van de republiek worden ook nogal gehaat en gekleineerd door het Oranje-bewind, maar we overleven het nog altijd en bestaan nog steeds.
Beste Bram Moszkowicz, in onze ogen ben je nog altijd een wat norsige, representatieve, goed opgeleide oudere man en wij zien wel mogelijkheden. Daarbij is het wel van belang dat je eerst Van Oranje Nassau inruilt voor de Republiek.
Bram Moszkowicz minister van Justitie of President van de Republiek Nederland is zomaar mogelijk. Bram Moszkowicz bij de Republikeinse Moderne Partij brengt ons meteen bij de eerstvolgende verkiezingen in de Tweede Kamer.
Mijn telefoonnummer is 0618878673

Update:

  • Eén dag later werd de veiling afgeblazen, maar dat het goed fout zit met dhr.  Moszkowicz is wel duidelijk. Hij zit aan de grond volgens enkele van zijn voormalige mede-strafpleiters in de uitzending van Pauw van 3/12/2014.
  • Een paar dagen later beweert ex-cliënt Donald G. over Moszkowicz, dat hij Jort Kelder wilde laten aanpakken en dat Donald G. dat voor hem moest regelen. Lees verder.... Kelder had Moszkowicz 'maffiamaatje' genoemd. Van Donald G. zou Moszkowicz tevens €35.000 geleend hebben en niet terugbetaald. Moszkowicz beweert dat het niet zo is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten