HOOFDPAGINA      

donderdag 17 mei 2012

Tofik Dibi stond op winst tot hij zich echt kandidaat stelde

Het Nederlandse volk houdt van flauwekul blijkbaar en deze bewering stoelt op mijn eigen ervaring en die met Tofik Dibi bij oranjeclub Groenlinks. Toen Tofik Dibi liet doorschemeren dat hij zich mogelijk kandidaat zou stellen voor het lijsttrekkerschap van GL, stond hij in de peilingen van De Hond meteen met 40% tegen 38% voor op Jolande Sap. De hele Groenlinkse oranjeclub was in rep en roer want dat paste niet in hun beweerde 'democratische' quasi 'progressieve'partij. Daar moet het bestuur bepalen wie de lijsttrekker werd.
Tofik Dibi had daar terecht maling aan. Toen Tofik Dibi echter definitief aankondigde dat hij inderdaad Joande Sap ging uitdagen sloeg de peiling meteen om en gaf 56% aan voor J. Sap te kiezen en nog maar 23% voor Tofik Dibi.
Typisch het Nederlandse volk op dit moment. Zolang het flauwekul is vinden ze het prachtig en zijn ze voor, maar zodra het voor het echte is, haken ze af.
Hetzelfde ervaart de Republikeinse Moderne Partij. De Republikeinse Genootschappen, ProRepublica en herstel de Republiek zijn mateloos vrijblijvend en dus mateloos populair. De RMP gaat ècht tégen Van Oranje Nassau en vóór de Republiek Nederland en een President en dus haken ze allemaal af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten