HOOFDPAGINA      

maandag 14 mei 2012

De opstand van de republikeinen tegen Van Oranje Nassau

Dè grote truc voor een regime is de aandacht van de eigen problemen afleiden door die van andere landen overdreven te belichten. Zo geschiedde in Nederland, waar het Journaal en RTL nieuws uitgebreide reportages lieten zien van de Arabische revolutie en nu nog van Syrië en Assad. Daarmee worden de problemen in eigen land gecamoufleerd, want die zijn exact hetzelfde als in de Arabische wereld met hun dictators, die decennia lang aan de macht bleven. Van Oranje Nassau willen we al weg hebben vanaf het moment dat ze met steun van de Britten hier tot koning zijn gebombardeerd. De Grondwet van Thorbecke in 1848, de invoering van de minister-president in 1945 en de oprichting van de Republikeinse Moderne Partij op 14 september 2000 vormen de drie mijlpalen in onze geschiedenis, waarop de verdrijving van Van Oranje Nassau voor de Republiek en een President is gestoeld. En dat gaat lukken.
Sinds het bestaan van de RMP is alle politiek anders dan die met betrekking tot onze staatsvorm flauwekul, hetgeen blijkt uit het feit dat geen enkele regering, 6 in totaal, sindsdien de 4 jaar heeft uitgezeten. De RMP is de Nederlandse revolutie of opstand, wat u wil, tegen Van Oranje Nassau. Hun dictatuur, waarin u alleen lid kon worden van een van de hun ondersteunende oranje-partijen, is ten einde. De Republikeinse Moderne Partij zorgt voor echte democratie in Nederland, omdat u voortaan kunt kiezen tussen het regime van van Oranje Nassau, gesteund door Groot Brittannië, of voor de Republiek Nederland. De Republiek Nederland wordt gesteund door 90% van de wereld omdat die allemaal hun republieken van ons hebben overgenomen, waarvan de VS de eerste waren. Nederland is nog altijd het oudste land op de wereld, dat nog bestaat en een republiek had.

 Laat van Oranje Nassau, met dat walgelijke en provocerende sjeikengedrag vallen, die hebben hier niets te zoeken en we hebben ze nergens voor nodig. Zij minachten het Nederlandse volk en hebben nauwelijks binding met Nederland. Let wel Nederland werd pas Nederland nadat Willem van Oranje was vermoord en onze eerste staatsvorm was meteen de Republiek en bleef dat 2 eeuwen lang. In de tachtigjarige oorlog zijn tienduizenden Nederlanders gesneuveld om de Republiek te bevechten op en te verdedigen tegen de Spanjaarden. Steun aan Van Oranje Nassau is daarmee verraad aan onze Republiek.

 Sluit u aan bij de opstand tegen van Oranje Nassau om ze nu eens definitief te verdrijven en opnieuw de Republiek te vestigen, maar nu met de minister-president en een President. Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten