HOOFDPAGINA      

donderdag 28 april 2011

Ik zoek een NL' er die flink Euro's bezit en flink ruzie heeft met Oranje

Voor het realiseren van de Republiek Nederland is geld nodig. Volgens cijfers van het CBS waren er eind 2009 in Nederland 154 duizend huishoudens met een vermogen van meer dan één miljoen euro. Het is helemaal zeker, dat zich tussen deze 154.000 huishoudens enkele huishoudens bevinden, die grote ruzie hebben met Van Oranje Nassau, omdat ze door hen of hun aanhangers genept zijn of wat dan ook. Bent u zo iemand en wilt u wraak nemen of de ruzie gewoon in uw voordeel beslechten? Dè aangewezen manier om dit te bereiken is een flinke donatie aan de Republikeinse Moderne Partij, zodat de RMP binnen de kortste keren zorgt voor de Republiek Nederland.
Voor alle donaties geldt de Wet subsidiëring politieke partijen
Blijkens deze wet zijn donaties van particulieren altijd anoniem. Slechts donaties van niet-particulieren boven de € 4 537,80 moeten vermeld worden in de jaarrekening van de partij.
Contante donaties zijn toegestaan en van particulieren ook weer geheel anoniem zonder maximum. De herkomst van het geld is niet van belang. Neem voor een contante donatie of vragen contact op met mij, 073-5997253 of 06-18878673, of kijk op de RMP site Donaties

Geen opmerkingen:

Een reactie posten