HOOFDPAGINA      

dinsdag 12 april 2011

De PVV 'ombouwen' tot een democratische partij is een zinloze actie

Oege Bakker, een geflopte PVV kandidaat voor de PS, heeft met een soortgenoot het plan opgevat om de PVV weleens even te gaan democratiseren. Daartoe richtte zij de VVPVV op. Eerder was er de poging van Brinkman om Wilders om te buigen naar een partij met leden. Brinkman faalde hopeloos en bond zeer snel in.
Het is van Wilders een knappe prestatie om met een oranjeclub zonder leden 24 zetels te bezetten in de 2e Kamer. Nou maakt het voor ons helemaal niets uit, of Wilders en zijn volgelingen 24 zetels bezetten of dat die zetels door andere oranje-aanbidders worden bezet, ze zijn toch allemaal voor oranje en hun mevrouw maakt uiteindelijk toch de dienst uit, ook voor Wilders.
Degene die klagen, dat het allemaal niet democratisch is, zitten te zeuren. Sinds het bestaan van de Republikeinse Moderne Partij, 14 september 2000, is Nederland een echte democratie. Tot 14/9/2000 was u enige keuze de ene oranjeclub of de andere, het maakte allemaal niets uit, want het bleef oranje.
Sinds 14/9/2000 maakt u en niemand anders uit of u nog langer achter mevrouw Van Oranje Nassau blijft staan of dat u mij steunt met de RMP voor de Republiek Nederland en de eerste president.
Zo het een politieke partij betaamt, kunt u van de RMP lid worden en gaat de partij meteen voor het presidentschap van Nederland. Lid worden kost een luttele €10,- per jaar, doneren kan al vanaf €1,00.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten