HOOFDPAGINA      

zaterdag 14 februari 2015

Doe vooral niet mee aan de idioterie van het Oranjefonds

Slim van de Orangisten. Ze zetten burgers in hun buurten onder druk om ze vrijwilligerswerk te laten doen en #WaMax de euro's in hun zakken te laten steken. De orangisten doen dat natuurlijk omdat ze er zelf in het kielzog van #WaMax ook euro's voor in hun zakken steken.
Laat u niet besodemieteren door de orangisten.
Voelt u zich in uw buurt onder druk gezet door de orangisten, om voor nop te gaan werken en u wilt dat niet? Word dan LID van de Republikeinse Moderne Partij en u hoeft nooit meer mee te doen aan vrijwilligerswerk in opdracht van de orangisten.

4 opmerkingen:

Mordanicus zei

Volgens mij intereseert het "Oranjefonds" de gemiddelde Nederland helemaal niet. Laten we wel wezen, hoeveel mensen doen nou werkelijk hieraan mee? Een heel klein percentage van de bevolking,

Ben Van Herwijnen zei

Beste Mordanicus PPM ik heb geen idee hoeveel er aan meedoen procentueel, maar het idee dat de orangisten proberen in buurten mensen moreel onder druk te zetten òm mee te doen, laat bij mij de tenen kromtrekken in mijn schoenen.

Hetzelfde geldt voor het kinderen verplichten deel te nemen aan oranje-feesten op school. Dit kan niet meer in de 21e eeuw met een partij voor het alternatief, de Republiek.

Mordanicus zei

Wat moeten republikeinen eigenlijk met "prins carnaval"?

Ben Van Herwijnen zei

Niets Mordanicus PPM

Een reactie posten