HOOFDPAGINA      

maandag 10 februari 2014

President Poetin steelt de show in het Holland Heineken House

Niet Willem Alexander en maxima steelde de show in het Holland Heinelen House, maar President Poetin.


Zie in de video hoe onder de indruk een Nederlandse verslaggever is van de President van Rusland.
President Poetin oogstte met het optreden in het Holland Heineken House zelfs waardering en erkenning bij de meest kleinzielige oranje-aanhangers, lees DS Poetin is een baas.

De verslaggever van RTL Boulevard/TVWest vroeg Willem Alexander wat hij vond van het bezoek van Poetin aan het HHH. ‘Iedereen is welkom in het Holland House’, antwoordde hij. Een antwoord wat al snel een stempel kreeg van 'politiek correct'. Een zeer foutieve typering, want de President van Rusland iedereen noemen, is een politiek blunder van de bovenste plank.
Waarschijnlijk voelde Willem Alexander zich zwaar de mindere tegenover Poetin en heeft hij Poetin op deze wijze proberen te kleineren. Want ja, hij moet zich toch een houding geven in aanwezigheid van Maxima, of misschien zelfs groter voordoen dan hij is.

3 opmerkingen:

Mordanicus zei

Echte republikeinen hebben niets te zoeken op de olympische spelen. Brood en spelen, wisten de Romeinen al reeds, worden gebruikt door de elite om de aandacht van de burger af te leiden van de politiek. De olympische spelen zijn hierop geen uitzondering.

Ben Van Herwijnen zei

Maar de mensheid heeft toch echt brood en spelen nodig om te kunnen leven, naar mijn bescheiden mening

Mordanicus zei

Tijdens de late Romeinse Republiek (1e eeuw voor christus) waren er opportunistische politici die onder het volk gratis brood uitdeelden, maar voor wat hoort wat. En aldus kon Augustus een einde maken aan de Republiek en zichzelf tot Keizer uitroepen. En zijn opvolgers organiseerden allerlei (gladiatoren-)spelen om het volk af te leiden van de cooruptie waarmee het keizerrijk mee was omgeven.

Een reactie posten