HOOFDPAGINA      

zaterdag 24 augustus 2013

De NL politiek is nog altijd de orangisten tegen de republikeinen

Sinds in 1588 onze vroegere Republiek ontstond strijden de orangisten tegen de republikeinen, vroeger staatsen en patriotten geheten.
Alle andere politiek is secundair, ook belangrijk, zoals economie, onderwijs, defensie, landbouw, veeteelt en tuinbouw, maar allemaal secundair.
Al het secundaire gaat natuurlijk stukken beter en makkelijker in de Republiek Nederland met een President en de minister-president.
In het buitenland lopen we talloze orders mis, omdat republieken niet graag zaken doen met de, in hun ogen nogal achterlijke orangisten. De Gouden eeuw was niet voor niets tijdens onze vroegere Republiek der 7 Verenigde Nederlanden. Toen de enige republiek op de hele wereld met een ongekende status en buitengewoon succesvol.
Oranje steunen is verraad aan onze republiek en de duizenden Nederlanders die sneuvelden voor onze Republiek tijdens de 80 jarige oorlog.

Voor de goede orde; de orangisten zijn alle zogenaamde partijen in de Tweede en Eerste kamer met van Oranje Nassau aan het hoofd.
De Republikeinse Moderne Partij, de naam zegt het al, is de enige partij in Nederland voor de Republikeinen.
De orangisten zijn erg fanatiek maar veel geringer in aantal dan ze ons wijsmaken via gemanipuleerde deHond-peilingen. In Europa in grote meerderheid en wereldwijd woont zelfs 90% in een republiek.

De Republikeinen in Nederland, bij peilingen tussen 20 tot 50% van het volk, moeten en zullen een stem en dus zetels hebben in de Eerste en Tweede Kamer. Steun ons, zodat er snel een referendum kan plaatsvinden over onze staatsvorm.
Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe komt u op uw schatting dat 20 à 50% van de bevolking republikein is?

Ben Van Herwijnen zei

@fascinatingfuture
Dat zijn de uitkomsten van peilingen. Afhankelijk van de vraagstelling is 20-50% voor de Republiek.
Zoek op www.republikeinen.org/faq
naar TNS-NIPO en je vind uitvoering hoe ik er aan kom.

Een reactie posten