HOOFDPAGINA      

zaterdag 31 augustus 2013

De Samsom-gate maakt de Republikeinse Moderne Partij heel vrolijk

Ons humeur was aardig aan het zakken door die chagrijnige orangisten, maar sinds orangist Samsom met zijn hoofd in de wolken loopt worden we weer blij.
Samsom gaat aan drank en vrouwen ten onder heb ik begrepen. Hij is van zijn vrouw af en hij is gevallen voor de charmes van de pers-madame van de PvdA, Saar van Bueren.
Sinds de RMP werd opgericht op 14 september 2000 hebben 6 achtereenvolgende oranje-regeringen de 4 jaar niet uitgezeten en dat is een record sinds de invoering van de minister-president na de Tweede wereldoorlog in 1945.
Samsom brengt nu, met de NSA praktijken en kadaverdiscipline binnen de PvdA, alsmede met zijn amoureuze avonturen met Saar v. Bueren, het vroegtijdig einde van de 7e post-RMP regering in een klap dichtbij. Mijn verwachting is dan ook dat Oranje/Rutte II het einde van het jaar niet haalt.

Word meteen LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP, want anders hebben we weer te weinig leden en geld om aan de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen deel te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten