HOOFDPAGINA      

maandag 27 augustus 2012

Van Oranje Nassau is tègen Europa, de Republikeinse Moderne Partij en ondernemers vóór

Nederlandse topondernemers spreken zich plotseling uit vóór Europa, maar hebben daarmee een probleem. Het probleem is, dat Van Oranje Nassau, waar Nederlandse topondernemers ook allemaal zo mee weglopen, tègen Europa is. Hetzelfde geldt voor de Britten, die zelfs overwegen uit de EU te treden.
Het voordurende gekwal tègen de EU van de Van Oranje Nassau-clubjes SP en de PVV is het bewijs van de anti-Europa mening van de familie Van oranje Nassau. Logisch, want Van Oranje Nassau moet het hebben van soevereine macht en streeft daar al 5 eeuwen naar in Nederland, terwijl Europa alleen maar verder kan als nog meer macht wordt overgedragen aan Brussel. Het laatste leert de actuele crisis. Duitsland ziet dat ook zo en is bereid macht af te staan aan Brussel en zelfs tot een nieuw EU-verdrag, met een grotere macht voor Brussel.
Nederland is economisch natuurlijk totaal afhankelijk van Duitsland en andersom, we hebben elkaar nodig en daarom steunt de Republikeinse Moderne Partij Duitsland met hun EU standpunt.
De RMP is het met de Nederlandse topondernemers eens, dat de EU ons meer oplevert dan het ons kost, maar is het ook eens met de opvatting van Duitsland, dat wil de EU profijtelijk blijven en functioneren, verdere politieke eenwording nodig zal zijn.
Ondernemers, je kunt niet alles hebben, dus kies voor de winst en dus voor de EU en dus voor de Republikeinse Moderne Partij met de Republiek Nederland een President en de minister-president.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten