HOOFDPAGINA      

maandag 24 september 2018

Derde dinsdag van september 2018

In het begin van onze partij, toen nog de Republikeinse Moderne Partij geheten, trokken we op 'prinsjesdag' honderden extra bezoekers op de site, 10 tot 20 nieuwe leden en haalden we een of ander radio of tv station.
In 2018 was het 0,0 zero, zowel bezoekers, leden als de media.
Menigeen zou de pijp aan maarten geven wegens gebrek aan belangstelling, zo niet De Republikeinen.
Wij gaan gewoon door ondanks al die Oranje-fake peilingen die met 90% steun voor Oranje en hun oranje-koninkrijk voor de dag komen.
Bij al deze fake breng ik even in uw herinnering, de Sjah van Perzië met zijn
uitzonderlijk mooie vrouw Farah Diba. Ook hij werd door 99% van het volk op
handen gedragen tot Ayotolla Khomeini ten tonele verscheen en de Sjah binnen een week het land uit moest vluchten met zijn hele gezin, omdat dezelfde 99% die hem eerste steunde hem toen wilde ophangen.

De kruik gaat te water tot hij barst. Als het Nederlandse volk zich plotseling realiseert dat het eigenlijk in een woord belachelijk is dat 99% Willem Alexander zou steunen, terwijl de Oranjes sinds 1848 slechts gedoogd worden in Nederland, is het ook binnen de korste keren afgelopen met zijn bewind.
En dus volgt de republiek met een gekozen President.

Voor de rest was het de gebruikelijk Oranje-show en een feestdag voor de orangisten. 
In de Kamer volgden het gestoei van de orangisten over punten en komma's in de begroting. Wat opvalt in de begroting is, dat de werkenden er flink op vooruit gaan, a là, maar dat de hoogste pensioenen er 2,5% op vooruit gaan en de laagste pensioenen 1% is in deze tijd behoorlijk asociaal.Geen opmerkingen:

Een reactie posten