HOOFDPAGINA      

zaterdag 12 september 2015

Politici leven in een droomwereld m.b.t. vluchtelingen

Volgens Viktor Orbande premier van Hongarije, leven de Europese leiders in een droomwereld met betrekking tot de vluchtelingen.  "Ze hebben geen idee van het gevaar dat de vluchtelingen voor ons betekenen."
Ik ben het grotendeels met hem eens. Het betekent een langdurige ontwrichting van onze samenleving.  Islamitische vluchtelingen zouden de christelijke beginselen van Europa in gevaar brengen, aldus Orban. Voordelen zijn er niet want we, Nederland, zitten al overvol.
Hij beweert ook, dat het geen vluchtelingen zijn, omdat ze al waren opgevangen in opvangcentra in de regio en daar veilig waren.
"Ze zijn niet op de vlucht voor hun veiligheid, maar omdat ze een leven willen zoals de Duitsers, Zweden en Nederlanders".

Ook de Nederlandse politici leven in deze droomwereld en hebben ook nog eens last van grootheidswaanzin. We zijn een piepklein landje met een enorme overbevolking en de oranje-politici weigeren de EU hierop te attenderen en doen net of ze bij de grote en belangrijke EU landen horen. Ze willen meedoen met de grote jongens in Europa en dat zorgt over 3 jaar voor een onleefbaar Nederland met 20 tot 25 miljoen inwoners.
Er komen namelijk nu al wekelijks 3100 vluchtelingen naar Nederland. Per jaar is dat 160.000, vermenigvuldigt met ten minste een factor 4 voor alle herenigingen met gezinsleden en nareizende familieleden betekent 640.000 immigranten per jaar. Dat is ruim 3 miljoen in 5 jaar.
En let wel ondanks hun mooie oranje-praatjes voor de TV, wordt er nooit een asielzoeker terug gestuurd.

Vindt u dat ook krankzinnig, stop dan met steeds weer te stemmen op de huidige partijen in de 1e en 2e kamer, die na het incasseren van uw stem voor hun zetel allemaal expliciet trouw zweren aan W.A. van Oranje Nassau.


Word in plaats daarvan LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP, zodat u bij de volgende verkiezingen op ons kunt stemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten