HOOFDPAGINA      

vrijdag 11 september 2015

Plan Juncker betekent buitenproportioneel veel vluchtelingen voor Nederland

Op basis van het plan Juncker moet Nederland 7000 extra asielzoekers opnemen van de 120.000 uit Italië, Griekenland en Hongarije, die verplicht verdeeld gaan worden in eerste aanleg over de EU lidstaten.
Voor Nederland is dit een buitenproportioneel aantal. Frankrijk moet er 25.000 extra opnemen volgens Juncker.
Rekening houdende met onze aantallen inwoners per km2 en de totale oppervlakte aan land zou Nederland slechts 1/57 deel van het Franse aantal hoeven op te nemen. 1/57 van de Franse 25.000 is 484 extra asielzoekers.
Het plan Juncker wordt bij acceptatie een automatisme, zodat voortaan voor alle vluchtelingen deze verdeling over de lidstaten gaat gelden.
Een belachelijk zware belasting van ons land en Oranje met hun Oranjeregime accepteert dit allemaal om vooral hun oranje-koninkrijk niet in gevaar te brengen.
Valt namelijk Oranje Rutte II ook weer is dat de 7e achtereenvolgende regering sinds het bestaan van de Republikeinse Moderne Partij die de 4 jaar niet uitzit.
Dan is er maar een conclusie voor het Nederlandse volk: Oranje kan het niet meer dus de Republiek Nederland en een President.

Extra belachelijk is het nog, dat alle landen, die onder ons staan in de grafiek minder inwoners per km2 hebben en dat op 3 na alle landen onder ons in de grafiek groter tot vele malen zijn dan wij.
Kortom Nederland wordt buitenproportioneel overvol geladen met vluchtelingen door grootheidswaanzin van Oranje en hun regime.
Wij van de Republiek hadden dit niet geaccepteerd.

Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP, als u het met ons eens bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten