HOOFDPAGINA      

woensdag 9 december 2015

Donald Trump's 'moslimverbod' heeft ruime steun

De ene 'politiek in-correcte' uitspraak na de andere rolt uit de mond van Donald Trump. Het hele 'politiek correcte' establishment rolt over hem heen en volgens het Witte Huis kan Trump zelfs geen President worden door zijn uitspraken.
Zelfs de burgemeester van Londen en de schrijfster van Harry Potter bemoeien zich ermee en menen vanuit hun Britse koninkrijk, als onderdanen van koning Elizabeth, een Amerikaan de les te kunnen lezen, die wel de moed heeft te gaan voor de hoogste positie in zijn land.
Donald Trump gaat voor President en dus het staatshoofd van de VS. Daar kunnen Britten als Boris Johnson alleen nog maar van dromen.

Moraal van dit verhaal: niemand kan op dit moment bewijzen dat Trump gelijk of ongelijk heeft met zijn opvatting, dat er niets anders opzit het land te sluiten voor moslims, totdat de regering weet hoe het allemaal zit en weer greep heeft op de situatie.
Je kunt voor of tegen zijn en ik ben voor, omdat het eigenlijk een heel logisch standpunt is van dhr,. Trump. 65% Van de Republikeinen steunt eveneens Trump's 'moslimverbod'.

Vindt er straks nog een gruwelijke aanslag plaats in de VS door moslims, zal Trump alsnog gelijk krijgen en de kans, dat een dergelijke aanslag gaat plaatsvinden is bijna 100%.
De kans dat Trump in dat geval President wordt, is dan eveneens bijna 100%.
De IS blinkt tot dusver bepaald niet uit door politiek correct gedrag. De IS met ons politiek correct gedrag, tenminste wat we daar tot dusver onder verstaan, bestrijden is vrijwel onmogelijk. Daarom kan dhr. Trump niet zomaar worden veroordeelt, door de politiek elite. Zijn oplossing is de meest voor de hand liggende.

Zie ook:
rump zegt dat 'moslimvrienden' achter zijn plan staan
Donald Trump ligt ruim voor in de peilingen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten