HOOFDPAGINA      

donderdag 19 november 2015

Oranje-bewind blijft studentikoos doen over de IS terreurdreiging en vluchtelingen

Franse premier Manuel Valls ©AFP
Frankrijk wapent zich met tegengif na 13/11 uit angst voor chemische aanvallen door terroristen. België heeft inmiddels besloten terugkerende Jihadisten te weigeren of meteen op te sluiten. Zo wordt het terrorisme van binnenuit doeltreffend bestreden.
Lees ook: Zo gruwelijk omvangrijk waren de terreurplannen voor Hannover

Het Oranje-regime blijft gewoon studentikoos doen over de IS terreurdreigingen en de enorme aantallen vluchtelingen. Of ze met hun arrogante regime boven de IS terreur verheven zijn en een zo'n groot land hebben, dat ze makkelijk miljoenen vluchtelingen kunnen herbergen.


Oranje denkt er nu wel over om vluchtelingen op straat te laten leven, zodra alle opvangplaatsen bezet zijn. Dat zal zeker leiden tot een hausse in criminaliteit en geweld op straat. Het Nederlandse volk zal zich bedreigd en onveilig gaan voelen. Hun argument is, dat bijna alle andere EU landen ook vluchtelingen de straat op sturen. Eigenlijk creëren ze hiermee een anarchie.

De dreigingen voor Nederland zijn slechts marginaal minder dan voor Frankrijk. Het is dus gewoon hoog tijd voor echte maatregelen, al of niet tijdelijk. Niet wachten of hun studentikoze plannen gaan weken, als een betere registratie en een mini Schengen. Tot dusver allemaal blabla.
Nee, meteen de grenzen sluiten met controle door militairen. Ook militairen inzetten waar nodig voor het bewaken van grote evenementen en terugkerende Jihadisten opsluiten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten