HOOFDPAGINA      

woensdag 8 juli 2015

Oranje-bewind zet 0,0 asielzoekers uit of stuurt ze terug

In de praktijk worden er niet of nauwelijks uitgeprocedeerde asielzoekers uitgezet. Alles wat binnenstroomt blijft dus ook. Lees NU.nl
Gevolg het al overvolle land wordt steeds maar voller en nog voller. Nederlanders komen niet meer in aanmerking voor sociale huurwoningen, omdat asielzoekers bovenaan op de lijst voor toewijzing komen en jaarlijks komen er meer asielzoekers op de lijst bij dan eraf gaan.
Het falende Oranje-bewind op dit punt zorgt voor een ontwrichting van de samenleving en het torpederen van de kwaliteit van het bestaan.

Alle problemen die we hebben worden direct of indirect veroorzaakt door de overbevolking en dan is het wanbeleid, om buitenproportionele aantallen asielzoekers toe te laten en van bed bad en brood te voorzien.
Wat sociaal is naar de asielzoekers is asociaal voor het al aanwezige Nederlandse volk.
Hierin moet een balans worden gevonden en Oranje slaagt daar niet in. Falende beleid en daarvoor is maar één alternatief, de Republiek Nederland met President en minister-president.

Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP, want ook in het nieuwste EU plan van verdeling van asielzoekers neemt Oranje weer een buitenproportioneel deel voor haar rekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten