HOOFDPAGINA      

donderdag 30 juli 2015

Kies net als de VS zelf een President

Er is geen enkele belemmering voor het Nederlandse volk om zelf een President te kiezen in plaats van het 4-jaarlijks gaan zitten gapen naar de presidentsverkiezingen in de VS.
Het zit er weer aan te komen en de strijd tussen de talrijke republikeinse kandidaten in de VS is al lang en breed losgebrand.
Plotseling heeft Joe Biden een goede kans President Obama op te volgen, waar eigenlijk iedereen er al vanuit ging, dat het voor Hillary Clinton een gelopen race was.
Hieruit blijkt maar weer eens hoe eerlijk en spannend het er in de VS aan toe gaat en dat in de wetenschap, dat zij de republiek inclusief de grondwet en de naam van ONS overnamen in 1789, maakt dat blind achter v. Oranje Nassau blijven aanlopen door het Nederlandse volk wel extra merkwaardig.
Een ieder die de VS, hun President en hun democratie zo bewondert is gewoon moreel verplicht lid te worden van de Republikeinse moderne Partij of tenminste de RMP te doneren.

We durven niet, of we kunnen niet en al dat soort drog-redenen om het niet te doen kunt u overboord zetten. de RMP bestaat al 15 jaar is helemaal legaal en officieel en geen orangist of W.A. v. Oranje Nassau zelf kan er wat van zeggen.

Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMPEr is natuurlijk in ons land eerst wel het een en ander nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten