HOOFDPAGINA      

zaterdag 20 juli 2013

Het Oranje-regime beledigt Rusland en Poetin

In 2012 kwamen 860 asielzoekers uit Rusland naar Nederland, een toename van 63% t.o.v. 2011. De oorzaak zou zijn de terugkeer van Poetin als President. Slechts enkele tientallen van deze 860 zouden hebben mogen blijven volgens Telegraaf.nl.
Het zijn er ongetwijfeld veel meer die een verblijfsvergunning hebben gekregen, want er wordt nauwelijks een asielzoeker teruggestuurd, volgens eerdere berichten.
Asielzoekers uit Rusland moeten per definitie geweigerd worden en meteen teruggestuurd, want met Rusland is nauwelijks wat mis, qua rechtssysteem en democratie.
Rusland is een enorm uitgestrekt land en is vele malen moeilijker te besturen als Nederland. rekening houdende met dit gegeven is Nederland nauwelijks beter dan Rusland. Het opnemen van Russische asielzoekers is een belediging van Rusland en hun President.
Het gaat in de visie van het oranje-regime dan vooral om oppositie tegen Poetin, die door hem onheus de kop zou worden ingedrukt. Welnu ik kan u verzekeren, dat wat Poetin doet in Rusland niet anders is dan wat Van Oranje Nassau doet in Nederland met de oppositie tegen hun regime.
De leidende oppositie in Nederland tegen het Van oranje Nassau-regime is toevallig nog altijd de Republikeinse Moderne Partij. We klagen niet hoor, maar ik wijs het Nederlandse volk maar even op de toestand in eigen land, waar een dochter van een ex-junta lid meent namens u de hele wereld de les te moeten gaan lezen.
Weg met oranje en leve de Republiek.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wel NL is overbevolkt, terwijl Rusland nog een enorme onbevolkte gebieden heeft. Mss moeten er NL'ers asiel aanvragen in Rusland, vanwege "het opgepakt worden voor het opsteken van een bordje". Voting with the feet, zoals de Amerikanen het noemen...

Een reactie posten