HOOFDPAGINA      

woensdag 10 juli 2013

De oranje-partijen in het rood door steeds vallende regeringen

PvdA, CDA en GL zitten diep in de schulden. Bron: Telegraaf
Zes achtereenvolgende regeringen zaten de 4 jaar niet uit sinds het bestaan van de Republikeinse Moderne Partij. De RMP werd opgericht op 14 september 2000 en sindsdien vonden al 5 keer Tweede Kamerverkiezingen plaats in Nederland, die grote financiële gevolgen hebben gehad voor de oranje-clubs.
De RMP kon helaas aan geen van deze 5 verkiezingen deelnemen, omdat we niet genoeg leden en niet genoeg euro's hadden en nog niet hebben.
Uit het artikel van de Telegraaf blijkt voorts dat de VVD het meeste geld heeft doordat ze de meeste donaties ophaalde. Ook in de Van Oranje Nassau-club geldt dus, wie het meeste geld heeft die wint. Wat dat betreft doen ze niet onder voor de VS.
De RMP wist dat allemaal allang en zet dan ook in op donaties. Geld opent alle deuren voor de RMP, ook die op het Binnenhof en naar de media. Geld betekent binnen de kortste keren de Republiek Nederland.

Landgenoten met geld; geef het niet uit aan de oranje-doctrine, maar besteedt het aan de RMP met de Republiek Nederland en een President. U en u kinderen verlost u daarmee van het oranje-regime en u en uw kinderen kunnen President worden van hun eigen land. Mooier kan niet!

Grote en kleine donaties hebben we nodig!
Word LID of DONEER

1 opmerking:

Anoniem zei

Wel met genoeg geld kan de RMP hele reclame blokken opkopen; de publieke omroep zend tegenwoordig meer reclame uit dan tv-programma's en erger nog: meer dan de commerciele omroepen.

Een reactie posten