HOOFDPAGINA      

zaterdag 22 januari 2011

2000 Griekse asielzoekers naar Nederland is belachelijk

De EU begint Nederland en andere West-Europese landen enorm geld te kosten. Het reddingsplan voor de zwakke EU landen, die er een potje van maken, kost ons miljarden. Deze week bleek dat Griekenland niet in staat is, of niet de wil heeft, om asielzoekers behoorlijk te behandelen en de EU stuurt nu 2000 van deze Griekse asielzoekers naar Nederland. Te gek voor woorden in een land, dat al te vol zit. Juist onze overbevolking zou voor de EU een reden moeten zijn, om Nederland minder asielzoekers te bezorgen. De Griekse asielzoekers, die de EU nu op ons dak stuurt, gaan ons ook weer een enorme hoeveelheid geld kosten.
Het oranjeregime heeft niet de kracht om de EU te dwingen rekening te houden met onze overbevolking en dat is gewoon falen.
De EU is een grote kostenpost geworden voor Nederland. Natuurlijk staan daar ook economische voordelen tegenover en zomaar uittreden uit de EU is dan ook geen optie. Echter een West-Europese Unie is wel een optie nu de EU toch een fiasco dreigt te worden. In de functie van minister-president zou ik, in de Griekse asielzoekerskwestie die we nu hebben, ten minste Brussel onder druk zetten met de mogelijkheid van een West-Euopese Unie. Steun mij met de RMP voor het eerste presidentschap van de Republiek Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten