HOOFDPAGINA      

donderdag 13 augustus 2015

Mensheid consumeert 1,6 keer de jaarlijkse hoeveelheid aan hulpbronnen

Satellietfoto bij nacht Hoe lichter hoe meer volk
Het betekent, dat we nu al eigenlijk 1,6 aardes nodig hebben om niet de aarde op te eten en dus ons voortbestaan op te eten.
Zeer sombere harde berichten, die helaas maar al te waar zijn, heeft Global Footprint Network (GFN), de denktank die 13 augustus uitroept tot 'Aarde Doorschietdag'. Lees bron op: Nu.jij
Het navrante aan de hele situatie is, dat er niet een politicus is die dit onder de aandacht brengt, terwijl het de grootste bedreiging vormt voor ons allemaal.

In plaats daarvan staan ze tegen beter weten in allerlei sprookjesverhalen af te steken over het redden van mensen, dieren, planten en de nodige hulpbronnen. Postcodeloterij, WNF, bescherming Waddenzee en noem ze maar op de zogenaamde 'goede doelen'. Op korte termijn worden degene die aan de 'goede doelen' werken er financieel beter van, op langere termijn worden we er allemaal slechter van, omdat het maatregelen die hout snijden in de weg zit.
De enige maatregel, die hout snijdt is minder volk en dat is eigenlijk alleen te realiseren door geboortebeperking.
Het Oranjeregime is gebaseerd op erfopvolging en moeten dus ongebreideld fokken, de republiek hoeft dat niet en kan bijvoorbeeld beginnen met de kinderbijslag voor 3e en volgende nieuw geboren kinderen af te schaffen met onmiddellijke ingang.
Daarna is het afwachten of andere landen volgen, want het is een wereldprobleem en de hele wereld is nodig om genoeg tegen te kunnen doen.
Niemand weet of de aarde eeuwig zal blijven bestaan, inclusief de mensen dieren en fauna. Elke individuele mens en dier sterft ook ten slotte en het is best mogelijk, dat de aarde bedoeld is om ook gewoon te 'sterven', waarna het leven misschien op andere planeten in andere vormen verder gaat.
Het meest logische blijft evenwel toch om te proberen een leven met toekomst mogelijk te maken voor onze nazaten en het 'opeten'van de aarde past daar niet in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten