HOOFDPAGINA      

donderdag 7 mei 2015

"Fuck de Koning" op zijn paleis en een hakenkruis op zijn kabinetsdeur - het einde is in zicht


Een kleine aanleiding is vaak nodig voor een grote ommekeer."Fuck de koning" op het paleis op de Dam kan weleens die kleine aanleiding gaan vormen.
Het paleis op de Dam was het paleis van Lodewijk Napoleon, de eerste koning van Nederland aangesteld door diens broer Napoleon Bonaparte, die toen ons land bezette. Het veranderde ons land van de Bataafse Republiek in een koninkrijk.


Een eenmalig incident is "Fuck de Koning" niet, want op 11/5/2015 stond er alweer een hakenkruis geschilderd op de deur van het kabinet van de Koning.Zie artikel en foto
Zoals op de foto is te zien, werd het hakenkruis direct na de ontdekking afgeplakt.
Toch was iemand nog zo attent snel een foto te maken en op internet te plaatsen.

Een dag voor 'Fuck de Republiek' op de Dam besloot het politiek bureau van de UMP, de partij van ex-President Sarkozy de naam van hun partij te veranderen van UMP in Les Républicains.
Een naamsverandering, die niets te raden overlaat en ons goed uitkomt.


Het werd overigens hoog tijd, dat de Fransen ons gingen steunen. Ons is in dit verband de republikeinen in Nederland, de RMP, want het waren de Fransen die onze vroegere republiek overnamen en ons vervolgens opzadelden met een koninkrijk.

Koningin Elizabeth van Groot Brittannië zal deze naamsverandering in Frankrijk heel slecht uitkomen. Het zal de overweldigende invloed die Groot Brittannië de laatste tijd had op Nederland enorm doen slinken ten faveure van Frankrijk en het verzet in Nederland tegen Oranje aanwakkeren.

Leve de Republiek !!!

Word alvast LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP, want de Republiek staat voor de deur.

2 opmerkingen:

Mordanicus zei

Hoe moet het eigenlijk met het beledigen van een president als NL straks een republiek is? Geldt dan dezelfde regel maar dan met "president" ipv. "koning", of wordt dit artikel geheel geschrapt?

Ben Van Herwijnen zei

Een President beledigen is anders, want dat betekent eigenlijk meteen dat je het zelf beter moet doen. Een President zegt dat dan ook gewoon neem ik aan tegen iemand die hem beledigt.

Een reactie posten