HOOFDPAGINA      

woensdag 20 augustus 2014

W.A. v. Oranje-Nassau moet de Schilderswijk gaan heroveren op de Islam

De zwarte delen zijn het beoogde IS kalifaat 
De ontwikkelingen in de Schilderswijk in Den Haag zijn een kopie in het klein van IS (voorheen ISIS) in Syrië en Irak.
De Moslims in de Schilderswijk hebben al min of meer een kalifaat uitgeroepen of gesticht in de Haagse wijk. Lees Omroep West
Willem-Alexander van Oranje Nassau zal de Schilderswijk moeten heroveren op de Islam.

Doet W.A. v. Oranje Nassau dat niet, is het met hem afgelopen. Het Nederlandse volk kan dan nog een beroep op onze partij doen om met een President het tijd nog te keren, want wij zijn niet van plan ons over te geven aan de IS.

De IS zette een kaart van het gewenste kalifaat online. Daarop is te zien, dat de beoogde islamitische Staat grote delen van Afrika, Europa en Azië moet gaan bevatten.

De Schilderswijk grenst zo'n beetje aan de achtertuin van Willem Alexander, dus hij is het eerst aan de beurt om moslim te worden onder IS dwang als hij het niet stuit.

Eenieder in NL die IS nog wil bagatelliseren moet toch maar eens even kijken hoe IS de Amerikaanse journalist James Foley onthoofdde. De beelden staan op YouTube.
Enkele nare kanttekeningen bij die video: James Foley draagt een oranje hemd en degene die hem doodt is volgens de Britse geheime dienst een Brit.

President Hollande van Frankrijk zei": "de wereld was nog nooit zo gevaarlijk en wil een conferentie om gezamenlijk IS te stoppen. Frankrijk en inmiddels Duitsland leveren al wapens aan de Koerden om IS te bestrijden. Beide hebben groot gelijk.
De VN veiligheidsraad heeft inmiddels opgeroepen tot internationale samenwerking om IS te stoppen.

We nemen aan, dat als W.A. v. Oranje Nassau op zijn 'troon' gaat zitten toekijken hoe de Islam Nederland bezet en u en ons tot de Islam wil dwingen, u ons wel weet te vinden om daar tegen te vechten.

Update:
  • Op 28/8/2014 heeft het oranje-bewind een begin gemaakt van optreden tegen de IS aanhang in de Haagse Schilderwijk
  • Geenstijl plaatste een bewerkte foto van de gruwelijke onthoofding van James Foley en Jozias van Aartsen. De Dagelijkse Standaard publiceerde deze foto met een artikel waarin het censureren van Geenstijl door het OM wordt afgekeurd. Lees..... Het argument van de DS om de foto te publiceren is, omdat de autoriteiten niet willen dat er gesproken wordt over bepaalde problemen. Het argument van DS onderschrijf ik, maar de bewerkte foto was niet nodig geweest wat mij betreft. Het OM heeft overigens besloten, dat GeenStijl zal niet wordt vervolgd voor de foto montage.
  • De Britse geheime dienst denkt zelfs al te weten, dat de beul ene John is, intelligent, goed opgeleid en opgegroeid in Oost-Londen. Bron telegraaf.
  • Later publiceerde de Sunday Times een foto van de waarschijnlijke dader, een Brit. Lees meer...
  • President Obama kreeg terecht veel kritiek over zich heen toen hij vrijwel direct ging golfen, na zijn toespraak tot het Amerikaanse volk over de onthoofding van James Foley. Lees.... 1 opmerking:

Basdew1922 zei

IS is inderdaad een bedreiging, maar in de schilderswijk zijn er vooral jongeren zonder werk die in een uitzichtloze situatie zitten en die uit pure verveling achter Isis aanlopen.

Een reactie posten