HOOFDPAGINA      

donderdag 15 mei 2014

Het enige waar Oranje voor zorgt is asielzoekers en nog meer asielzoekers

Koning van de asielzoekers
In heel 2014 worden 65.000 asielzoekers verwacht in ons land. Een explosieve stijging die doorzet zodat er volgend jaar naar verwachting 130.000 asielzoekers zich zullen melden in Nederland.
Terugsturen of uitzetten kan wil en durft WA Van Oranje Nassau niet. Wat hij wel doet met is onze bezittingen en inkomsten uitleveren aan alle vluchtelingen op de wereld, die hij in zijn oranje 'koninkrijk' stopt.

Ik roep u op met mij hiertegen in verzet te komen en dan niet die halfslachtige blabla, maar met mij echt gaan voor het aan de kant zetten van WA Van Oranje Nassau voor een President.
Een referendum over een President/Republiek VOOR TEGEN moet zo snel mogelijk plaatsvinden.
En wil het volk dan een stop op asielzoekers of een redelijk quotum dan komt er een stop of een redelijk quotum.

Het ene Willem Alexander v Oranje Nassau pardon voor asielzoekers na het andere verlegt de grenzen, zo'n maatregel gaat de wereld over en vertienvoudigt meteen de toestroom van asielzoekers.
Elke asielzoeker brengt op termijn 10 familieleden hierheen. 130.000 Asielzoekers in 2015 betekent een bevolkingstoename van 1.300.000 mensen in 2015.

Ja, een ene Willem Alexander v Oranje Nassau. Hij is de hoogste baas en vindt hij het allemaal goed durft de rest al niets meer te zeggen.
De enige uitzondering op deze regel is de Republikeinse Moderne Partij. Wij gaan er keihard tegenin met alle ons ten dienste staande middelen.


2 opmerkingen:

Mordanicus zei

65,000 is ongeveer een middelgrote gemeente. Ik stel voor om op zee grote drijvende steden te bouwen om daar de asielzoekers te huisvesten.

Ben Van Herwijnen zei

@Mordanicus

Of naar Canada, Australiƫ en Rusland die hebben plaats genoeg.

Een reactie posten