HOOFDPAGINA      

zaterdag 28 september 2013

De polarisatie v. Agt Den Uyl was stoeien vergeleken met de RMP versus v. Oranje Nassau

De Republikeinse Moderne Partij heeft alle belang bij polarisatie. Onze partij hoeft daar weinig moeite voor te doen, want van nature zijn Willem-Alexander v. Oranje Nassau en de Republikeinse Moderne Partij de grootste tegenpolen die Nederland kent.

Vroeger werden we bezig gehouden met een ondergeschikte polarisatie tussen Van Agt met rechtse ideeën enerzijds en den Uyl met linkse ideeën anderzijds. In die tijd bezien was dat best aardig en zijn we leuk bezig geweest.
Sinds op 14 september 2000 de Republikeinse Moderne Partij werd opgericht, is het gedaan met het ondergeschikte leuk met elkaar laten stoeien, door Van Oranje Nassau. Neen, nu zijn de Van Oranje Nassau's zelf een pool in de polarisatie. Het is hun tegen ons met de keuze  tussen een monarchie of de Republiek.

Het laatste waren we overigens al van 1588-1806, toen de enige republiek op de hele wereld.  De VS namen het van ons over in 1789, voegde er een President aan toe als staatshoofd en die President willen wij nu op onze beurt van hun overnemen.

Aan u, het Nederlandse volk, de bevoorrechte positie te kunnen kiezen. En dat is echt bevoorrecht, want vroeger kon dat niet en in Groot Brittannië kunnen ze dat nog steeds niet. Wij wel.


Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP

Geen opmerkingen:

Een reactie posten