HOOFDPAGINA      

dinsdag 21 juni 2011

Met steun van de PvdA gaat de PvdD toch scoren tot genoegen van Wilders

De ledenraad van de PvdA was tegen een verbod op ritueel slachten, maar de fractie is voor volgens fractielid Van Dam na een fractieoverleg over de kwestie.
De PvdD zelf, VVD, PVV, SP, GroenLinks, D66 en de PvdA zouden nu dus het wetsvoorstel, met het verbod op ritueel slachten, steunen en dat is een verassing te noemen. Joden en Moslims wordt het leven in Nederland hiermee in een klap een stuk moeilijker gemaakt. Voor de strenge Joden en strenge Moslims zit er niets anders op dan onverdoofd ritueel geslacht vlees te importeren of illegaal te slachten in Nederland.
Het is nog niet door de Eerste- en Tweede-Kamer, maar vooruitlopende op de regelgeving kunnen de effecten nu al vermeld worden. Wilders zal blij zijn, want het zal de belangstelling van Moslims voor Nederland sterk doen afnemen en zelfs Moslims, die hier al lang wonen of zijn geboren, doen besluiten te emigreren uit Nederland.
Een verbod op ritueel slachten heeft zo een grotere invloed op de immigratie van Moslims naar Nederland, dan alle Wilders retoriek tegen de Islam bij elkaar. Ook op de toestroom van asielzoekers uit Moslim landen, zal het wel een remmende werking hebben.
Waarschijnlijk dus toch een succes voor de oranjeafdeling voor de dieren en een blije Wilders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten