HOOFDPAGINA      

dinsdag 7 juni 2011

Jan K. de Jager wil onze pensioenen verkwanselen aan de Grieken

Alle mooie woorden van Oranje/de Jager gauw vergeten, want zij pleiten er nu voor onze pensioenen te verkwanselen aan de Grieken.
Er worden dan loze woorden geuit van keiharde garanties op nog keihardere bezuinigingen. Lariekoek. De Grieken protesteren massaal tegen de bezuinigingen, die hun regering hun wil opleggen. Er is zelfs al een minister in Griekenland, die zich beijvert voor een referendum over de bezuinigingen. De uitkomst van zo'n referendum staat bij voorbaat vast, de Griekse bevolking is natuurlijk in meerderheid tegen. Het gevolg is, dat wij kunnen fluiten naar onze miljarden en dus kunnen fluiten naar onze pensioenen.
Het risico, dat de rest van de Eurozone loopt bij het uit de Euro zetten van de Grieken is vele malen kleiner

dan bij verdere steunverlening, dus is de maatregel, die genomen moet worden: stoppen met geld overmaken aan Griekenland.
Stop de misleiding van Oranje/de Jager met het weggeven door hun van onze pensioenen aan de Grieken. Laat u niet bang maken door Oranje/De Jager met verhalen over wat er allemaal zou kunnen gebeuren, want straks is uw pensioen verdampt en Oranje/De Jager gaat met hun gevulde zakken naar het buitenland.
Voor slechts €10 per jaar bent u al lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten