HOOFDPAGINA      

woensdag 31 oktober 2012

Bram Moszkowicz word lid van de Republikeinse Moderne Partij en minister van Veiligheid en Justitie

Bram Moszkowicz stelde zich in navolging van zijn vader op als de verpersoonlijking van het recht in Nederland. Er is echter één groot verschil met zijn vader. Toen de vader van Bram Moszkowicz nog praktiseerde bestond de Republikeinse Moderne Partij nog niet en zegevierde Van Oranje Nassau toch altijd, maar dat ligt nu even anders.
De RMP is de eerste en enige echte republikeinse partij in Nederland en gaat ook zonder omwegen voor het échte. In onze statuten staat onze doelstelling en dat is de Republiek Nederland met een gekozen President.
Ook van Bram Moszkowicz verwachten we dat hij gaat voor het echte. Wil hij echt de verpersoonlijking van het recht worden in Nederland is de RMP dè aangewezen partij voor hem en of hij dan minister van Veiligheid en Justitie wordt, heeft hij zelf in de hand. 
Bram Moszkowicz is een grote mijnheer en daar houdt de oranjeclub niet van omdat het de glans wegneemt van Willem van Oranje Nassau. In de oranjeclub is maar een ster die straalt en dat is nu die van mevrouw en straks die van Willem van Oranje Nassau.
Vooral daarom moest Bram Moszkowicz natuurlijk publiekelijk weggezet worden als een loser en dat is gelukt met een royering uit de advocatuur. Een hoger beroep kan ten hoogste resulteren in een bevestiging van de royering en ten minste uitdraaien op een schorsing van één jaar. Welke van de 2 het ook wordt, Bram Moszkowicz is binnen de oranjeclub vernederd tot op het bot.
Gelukkig bestaat de Republikeinse Moderne Partij. Iedereen in Nederland kan tegenwoordig kiezen tussen Van Oranje Nassau blijven steunen, door te blijven stemmen op de oranje-partijen wiens vertegenwoordigers in de Eerste en Tweede Kamer allemaal trouw hebben gezworen aan mevrouw Van Oranje Nassau, of kiezen voor de Republiek Nederland en lid worden van de RMP of doneren. Ook Bram Moszkowicz heeft deze keuze. De RMP heeft geen enkele moeite met grote mijnheren met een heleboel geld en een beetje glamour, want die kunnen in de Republiek Nederland gewoon President worden. Op twitter waren al berichten te lezen met "Bram for President".
Bij deze: "word lid van de RMP en zorg dat je ten minste minister wordt van Veiligheid en Justitie. In die positie ben je echt de verpersoonlijking van het recht en kun je meteen het een en ander recht zetten".

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Als de heer Moszkowicz zich zou aansluiten bij de RMP, dan is de RMP bij voorbaat kansloos bij iedere verkiezing. De heer Moszkowicz wordt dusdanig gehaat en geminacht door het gepeupelte, dat hij afstotend werkt.Of dit terecht is, is hier niet relevant omdat hij in ogen van velen nu eenmaal een charlatan is en dit beeld zal niet gaan veranderen.

Ben Van Herwijnen zei

@republicoflagrangia
Toch zouden wij de heer Moszkowicz graag verwelkomen bij de Republikeinse Moderne Partij. Onze inschatting is, dat het voor de RMP een doorbraak zou betekenen.

Anoniem zei

@Ben Van Herwijnen

Indien de heer Moszkowicz zich zou aansluiten, dan zal in ieder geval de RMP de nodige aandacht krijgen. Dat deze gebeurtenis voor de oranjes een enorme klap zal zijn, is uiteraard evident.

Een reactie posten