HOOFDPAGINA      

dinsdag 9 oktober 2012

De oranje PvdA doet quasi kritisch over de komst van Zorreguieta bij het familie feestje van Van Oranje Nassau

Binnenkort gaat mevrouw het opvolgingsnummertje opvoeren waarmee ze haar oudste zoon presenteert aan de vaderlandse politiek. Haar oudste zoon wordt dan aspirant hoofd van de oranjeclub heb ik begrepen, want in hun systeem van erfopvolging hoort het zo te zijn, dat eerste de een dood moet voor de ander het hoofd is van de club.
De oranje PvdA, dat oranje staat er voor, omdat alle zittende Kamerleden van de PvdA trouw hebben gezworen aan Van Oranje Nassau, gaat nu quasi kritisch doen over de aanwezigheid van ex-Videla-junta lid Zorreguieta bij het aanstaande familie-feestje van de familie Van oranje Nassau.
Bla bla bla bla, denk je dan, want uiteindelijk stemt de oranje PvdA braaf voor de aanwezigheid van papa Zorreguieta en daarmee wordt de oranjeclub dan de oranjejunta. Hun eed van trouw maakt hun tot slaafse oranje hondjes, die hun oorsprong verloochenen en dat is nog altijd de Russische revolutie, die leidde tot de val van de laatste tsaar. De Republiek Rusland dus!
Hierbij breng ik u in herinnering, dat dezelfde figuren in 1978 tijdens het WK voetbal in Argentinië om het hardst schreeuwde, dat het Nederlandse elftal het WK moest boycotten vanwege de schending van mensenrechten door de junta, waarvan Zorreguieta deel uit maakte.

Het Nederlandse volk dat niets moet hebben van junta's en Van Oranje Nassau, heeft ook niets te verwachten van Maxima Zorrguieta en Van Oranje Nassau.
Hoort u bij genoemd deel van het Nederlandse volk, dat er niets van moet hebben, trek uw conclusie en word direct lid van de Republikeinse Moderne Partij of doneer de RMP, zodat ook uw belangen behartigd blijven worden in ons land.

Lid van de RMP of doneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten