HOOFDPAGINA      

woensdag 28 december 2011

Wilders; je poot stijf houden en de hele gedoogregering opblazen

Wilders twittert weer hoog van de daken. Hij zou op Twitter hebben medegedeeld, dat er niet wordt getornd aan de hypotheekrenteaftrek ook niet in de marge, doet oranje/Rutte dat wel, dan wil oranje/Wilders nieuwe verkiezingen. Zo, opnieuw stoere taal van de oranje Wilders. Helaas leert de ervaring, dat het met oranje/Wilders altijd bij stoere taal blijft en dat zodra puntje bij paaltje komt hij braaf inbindt en zich schaart in de gelederen van de, in de oranje ogen, nagenoeg volmaakte mevr. Van Oranje Nassau. Ook nu zal het wel weer zo gaan.
Van de RMP mogen er nieuwe verkiezingen plaatsvinden. We hebben er niets aan, omdat we nog altijd te weinig leden en donateurs/geld hebben om deel te nemen, maar hoe vaker nieuwe verkiezingen hoe beter. Er komt een moment, dat het Nederlandse volk inziet wat wij allang weten, het is afgelopen met het oranje-regime en het is tijd voor de Republiek Nederland. Het oranje-regime is politiek uit de vorige eeuw, toen we alleen nog maar Oranje hadden. Sinds op 14 september 2000 de Republikeinse Moderne Partij werd opgericht, hebben we een echte democratie waar de allereerste keuze is, die tussen Van Oranje Nassau met een premier, of de RMP met de minister-president en een President, dus de Republiek Nederland.
Sinds 1848 wordt Van Oranje Nassau nog slechts gedoogd in Nederland, in dat jaar ging alle macht naar het volk. Mijn oproep, maak gebruik van de macht die u hebt en ga niet langs de kant zitten sikkeneuren.
Lid van de RMP of doneren.
Update:
Oranje/utte beweert nogmaals niet te tornen aan hypotheekrenteaftrek. In de marge zal oranje/VVD er toch aan willen tornen, voor Oranje/Wilders een reden de gedoogregering op te blazen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten