HOOFDPAGINA      

zaterdag 3 december 2011

Een snel einde van het huidige bewind verwacht

Rein Jan Hoekstra, lid van de Raad van State "verwacht geen snel aftreden Beatrix". Nee, dat begrijp ik. Om af te treden moet je eerst optreden en u weet zo langzamerhand, dat mevrouw Van Oranje Nassau, in navolging van al haar familieleden sinds 1848, gewoon plichtsverzuim pleegt tegen onze Grondwet, door niet de Raad van State voor te zitten, zo onze Grondwet dat voorschrijft in artikel 74 lid1 eerste zin. In elk democratisch land zou een dergelijk plichtsverzuim meteen afgestraft worden met een afzetting. Zo niet in Nederland. sinds 1848 bestaat dit plichtsverzuim en wordt van oranje Nassau gedoogd. Sinds de RMP bestaat is van gedogen geen sprake meer, maar de RMP wil Van Oranje Nassau gewoon via een referendum vervangen door een President en maakt dus een punt van genoemd plichtsverzuim.
In de Tweede Kamer en kabinet is artikel 74 van de Grondwet ook al eens aan de orde geweest, maar zoals altijd accepteerde de Tweede Kamer met oranje-volgelingen uiteindelijk het plichtsverzuim van Van Oranje Nassau. De RMP accepteert dit plichtsverzuim niet en eist een referendum over de staatsvorm republiek.
Burgemeester Van der Laan bezocht Occupy en maakt het Occupy de beweging weer moeilijk, maar Occupy gaat toch gewoon door en is voor de RMP een steuntje in de rug bij het verder ondermijnen van het oranjebewind totdat het valt. Occupy moet vooral doorgaan totdat mevr. van Oranje Nassau een datum heeft toegezegd voor genoemd referendum. Verliest Oranje het referendum, mogen ze van mij gratis met de Gouden Koets naar Spanje.
Occupy'ers ga bivakkeren op of nabij Huis Ten Bosch, zodat het einde van het oranjebewind snel een feit is we spoedig de Republiek Nederland kunnen uitroepen. Leve de Republiek, onze republiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten