HOOFDPAGINA      

donderdag 1 september 2011

De RMP gaat nog steeds gewoon voor de Republiek Nederland met een door het volk gekozen President

Wilders laat weer eens van zich horen. Heeft hij het niet over Moslims betuigt hij wel zijn grote aanhankelijkheid aan Van Oranje Nassau. In naam van Oranje steekt Wilders euro's in zijn zakken, wil hij met Van Oranje Nassau blijven doormodderen en tegelijkertijd wil hij Van Oranje Nassau kleineren door hun "uit de regering te zetten" en hun het voorzitten van de Raad van State te ontnemen. Volgen kan ik het allemaal niet, maar het is ook niet mijn probleem. Zet je Van oranje Nassau uit de regering heb je geen regering meer, want een regering moet nu eenmaal een staatshoofd hebben.
Het zou betekenen dat Wilders zelf moet gaan voor President en dat durft hij niet, daarom blijft hij met Oranje zeuren. In art. 74 lid 1 1e zin van de Grondwet staat dat Van Oranje Nassau de Raad van State staat moet voorzitten. Echter sinds 1848 weigert Van Oranje Nassau dat in de praktijk en pleegt daarmee plichtsverzuim tegen onze Grondwet.
De Republikeinse Moderne Partij doet niet onnodig ingewikkeld en moeilijk. Ik heb onze Grondwet verandert en het hoofdstuk over de 'koning' vervangen door een hoofdstuk voor de President. De rest blijft allemaal hetzelfde wat mij betreft en klaar is kees. Oranje aan de kant en elke 5 jaar de President kiezen die u wil. Via een referendum wil ik mijn concept Grondwet voorleggen aan het Nederlandse volk en daarvoor is zo snel mogelijk de Republikeinse Moderne Partij nodig in de Eerste en Tweede Kamer.
Op de foto ziet uw George Washington, de eerste President van de VS en de eerste President ter wereld in 1789, nadat de VS onze Republiek van toen hadden overgenomen inclusief een vertaling van de naam, Republiek der Verenigde Nederlanden. Nu nog de eerste President van Nederland. Ik ga er voor en reken op uw steun.
Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-.

Rutte wil miljarden Libië vrijgeven. Het is altijd slim van een regime om buitenlandse problemen aan te wenden om de eigen problemen te verdoezelen. De RMP is de Nederlandse opstand tegen Oranje en in die zin vergelijkbaar met de Arabische wereld. Het verschil is, dat de RMP Oranje via een referendum wil vervangen door een President. Van al die flut-opiniepeilingen volgens welke Oranje door 90% van het volk gesteund wordt geloven we helemaal niets en we eisen dan ook een referendum over de staatsvorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten