HOOFDPAGINA      

donderdag 29 september 2011

Achteraf gezeur heb je niets aan

De toestroom van Polen zou onderschat zijn, volgens een oranje onderzoek naar oranje falen. Volksverlakkerij, want wij en de meeste Nederlanders met ons hadden een enorme toestroom aan Polen wel degelijk voorzien. Toen heeft het oranjebewind de mogelijkheid gehad om een aantal jaren de toestroom uit Polen te blokkeren, maar het oranjeregime heeft van die mogelijkheid geen gebruik gemaakt. Waarom niet is een raadsel, mogelijk omdat het regime zo zwak is dat ze zich slechts kunnen neerleggen bij alle ellende die over Nederland heenkomt en waarvan de overbevolking toch wel het grootste probleem is.
Op deze wijze steekt het oranjeregime altijd nog kapitale aan euro's in hun zakken, in ruil waarvoor wij ellende op ons dak krijgen. Zelfs nu beweert het oranjeregime nog, dat de meeste Polen weer terugkeren naar hun land. Vergeet het maar, man, vrouw, kinderen, opa's, oma's en alle neven en nichten worden hierheen gehaald, zodat straks half Polen in Nederland woont.
De verhalen, dat we de Polen nodig hebben, omdat Nederlanders het werk niet willen doen is zwendel. Ontvangen valide Nederlanders geen uitkering zonder werk, moeten ze het werk wel doen, dat voor hun beschikbaar is.
Zeg uw steun aan het oranjeregime op, dat zijn geen sprookjes maar bakken met ellende en narigheid, die zij u bieden. De Republikeinse Moderne Partij is in Nederland de opstand tegen Van Oranje Nassau en hun regime. Steun ons om verdere ellende voor Nederland te voorkomen en ga voor uw sprookjes naar de Efteling.
Voor slechts €12 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,-. Meteen doen en we zitten zo in de 2e kamer om met een referendum Oranje weg te stemmen voor een President.
Update: In Petten aan de Noord Hollandse kust loopt het helemaal uit de hand met Poolse arbeiders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten