HOOFDPAGINA      

dinsdag 24 mei 2011

De EU zal rekening moeten houden met onze overbevolking

Europees Commissaris Cecilia Malmström (Binnenlandse Zaken) maakt zich zorgen over de Nederlandse plannen om de EU-regels voor asiel e
n migratie aan te passen, meldt telegraaf.nl naar aanleiding van een interview in NRC Handelsblad. „Ik weet dat het in Nederland heel belangrijk wordt gevonden. Ik hoor dat niet in andere lidstaten.”. Aldus mevrouw Cecilia Malmström. Nee, dat zal wel. Nederland is ook verreweg het dichtstbevolkte land van de EU.
Laat deze mevrouw zich maar rustig zorgen maken omtrent de Nederlandse plannen, Nederland heeft een heel groot probleem en dat is de overbevolking. De meeste problemen in Nederland worden door deze overbevolking veroorzaakt.
De Europese commissie zou er verstandig aan doen in te gaan op de Nederlandse wensen van het aanscherpen van het beleid ten aanzien van gezinshereniging. Ik wil nog verder gaan en bij de EU aandringen op een quotum voor asielzoekers en een quotum op immigratie. Nederland kan een blijvende toestroom vanuit andere EU staten en daarbuiten gewoon niet meer aan. Europa zal regels moeten opstellen, waarbij een quotum per lidstaat voor asielzoekers en immigranten wordt vastgesteld rekening houdende met de bevolkingsdichtheid per beschikbare vierkante kilometer van een lidstaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten