HOOFDPAGINA      

dinsdag 24 mei 2011

Citaat van Wilders voor allen die nog steeds denken dat hij republikeins is: "We zijn zeer koningsgezind"

De meerderheid van de stemmers op Wilders, denkt nog altijd dat Wilders voor de Republiek en een president is. Eerder beweerde Wilders al: "Laat ik voorop stellen: Ik heb niks tegen het koningshuis. Ik vind dat het bij onze identiteit hoort". Toch bleef menigeen volharden in de bewering, dat Wilders republikein zou zijn. Niets om van wakker te liggen, want er zijn ook mensen die de Holocaust ontkennen, maar toch is het meegenomen, dat Wilders opnieuw duidelijkheid schept in de tweestrijd tussen Oranje met hun aanhangers en de RMP met de Republiek Nederland. Wilders is dus gewoon een oranje aanhanger. Alle republikeinen zijn dus klaar, af, uit, over en sluiten met mijnheer Wilders.
Voor deze groep republikeinen is het nog niet te laat. Laat u simpelheid varen, raap wat moed bijeen en meldt u aan bij de RMP, want alle andere groeperingen in de Staten-generaal zijn ook oranjefanaten. Echte republikeinen hebben dus niets te zoeken bij deze oranjeclubs, maar kunnen slechts lid worden van de Republikeinse Moderne Partij. De staatsvorm is het belangrijkste van de hele politiek en de rest vullen we dan later wel in. Laat u niet langer zand in de ogen strooien, stap nu massaal over naar de RMP.
Oh, er is een klein probleempje. Van Wilders kon je geen lid worden. Je hoefde alleen maar op Wilders te stemmen en daarna beweren dat je republikein was. Van de Republikeinse Moderne Partij moet je echt lid worden of doneren, maar dan ben je ook 100% aantoonbaar republikein.
Word lid van de Republikeinse Moderne Partij voor slechts €10 per jaar, of doneer de RMP.

1 opmerking:

Maarten van Rossum zei

Helemaal mee eens met meneer van Herwijnen, sterker nog de grote vriend van Israel, Geert Wilders heeft eerst het nationalistische gedachtengoed gekaapt en wil nu hetzelfde doen met de republikeinse gedachten. Hij wil mevrouw van oranje verruilen voor een dictatorschap van hemzelf. Deze racistische nep-indo uit Limburg is een charlatan van het ergste soort en dient eerder de staat Israel dan de staat Nederland. En door mevrouw van oranje gedoogsteun te geven in haar Kabinet met Rutte als kogelvanger heeft ie bewezen een monarchist pur sang te zijn. Wie beweert dat Geert Wilders een republikein zou zijn is rijp voor een gesticht voor zwakzinnigen!

Een reactie posten