HOOFDPAGINA      

dinsdag 19 maart 2013

Marianne Thieme met een eunuchen opstelling t.a.v. eed van trouw aan Willem v. Oranje Nassau

Om haar Tweede Kamer zetel te kunnen innemen heeft Marianne Thieme al een eed van trouw afgelegd aan Van Oranje Nassau op basis van de Wet beëdiging ministers en leden Staten-Generaal uit 1992.
Het is kleuterschoolgedrag, om dan nu bij het oranje-familie-feestje plotseling te weigeren een eed van trouw af te leggen aan de zoon van mevrouw Van Oranje Nassau. Je bent voor Oranje of voor de Republiek, dit is tweeslachtig gedrag.
Ook voor Marianne Thieme en haar hele PvdD is het gewoon een keuze tussen Oranje of de Republiek, met alle consequenties die daar bij horen. Een tussenweg is er niet.


PvdD item strart op 15 seconden.

Mevr. Thieme; "ben je voor Van Oranje Nassau, moet je niet zeuren en braaf de eed afleggen.
Ben je voor de Republiek, moet je dat openlijk uitdragen, in je statuten opnemen en weigeren op basis daarvan de eed van trouw aan Van Oranje Nassau af te leggen. Doet Oranje dan moeilijk, stap je naar de rechter.

Zolang de RMP de enige partij is in Nederland die gaat voor de Republiek, geldt voor alle Nederlanders; Ben je voor de Republiek met een President, word je LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER  je de RMP.
De RMP hoeft de eed van trouw aan Oranje niet af te leggen, omdat de eed in strijd is met onze doelstelling in artikel 2 van onze volkomen legale en wettelijke statuten, te weten, een parlementaire republiek met een gekozen President.
Elke rechter zal ons vrijstellen van genoemde eed, om onze, op legale en democratische wijze verworven zetel(s), te kunnen innemen.
De druk van het volk, dat dan op ons heeft gestemd en de druk van de EU, de VN en de hele internationale gemeenschap staat daar garant voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten