HOOFDPAGINA      

donderdag 14 maart 2013

Het Oranje Ministerie gaat toch in cassatie tegen Delano Felter wegens discriminatie en belediging van homo's

Mevrouw van Oranje Nassau laat haar Oranje Ministerie in cassatie gaan bij de Hoge Raad tegen de vrijspraak in hoger beroep van Delano Felter, wegens het aanzetten tot discriminatie en belediging van homo's.
Delano Felter was de lijsttrekker van de Republikeinse Moderne Partij in 2010 in Amsterdam bij de gemeenteraadsverkiezingen.
Het in cassatie gaan van mevrouw's Oranje Ministerie, OM, verbaast mij niet echt, want rechters in NL spreken namens haar recht en dan kun je een ex-lijsttrekker van de Republikeinse Moderne Partij niet zomaar vrijspreken, als je hem of haar ook kunt veroordelen. Het beste is het voor Oranje om de hele RMP op te sluiten, maar dat durven ze natuurlijk niet en kunnen ze ook niet waarmaken, gegeven de EU, Navo, VN, Raad van Europa en het Europese Hof voor Rechten van de Mens.

Mevrouw moet wel tot het uiterste gaan, want een republikeinse partij, die in de hoofdstad deelneemt aan verkiezingen, kan Van Oranje Nassau natuurlijk niet mee van doen hebben, dat begrijpen we wel. 
Verwerpt de Hoge Raad het cassatieverzoek, bespoedigt het in hoge mate de Republiek Nederland en kan het daarvoor nodige referendum vrij snel plaatsvinden. Het volk kan dan mevrouw en haar zoon, Willem van Oranje Nassau, wegstemmen voor de Republiek met een President en de minister-president die we al hebben.
Een cassatie gaat zeker wel weer een jaar duren en bij een vernietiging van het vonnis van het Gerechtshof, moet de zaak weer worden terugverwezen naar het Gerechtshof in Den Bosch en weer helemaal opnieuw worden behandeld. Ook dat duurt zeker weer een jaar. 
Bij een uiteindelijke veroordeling kan Delano Felter altijd nog naar het Europese Hof voor de rechten van de mens. En ofschoon dhr. Felter al sinds 2010 geen lid meer is van de RMP zal ik hem nadrukkelijk adviseren dat ook te doen. Het Oranje bewind zal deze laatste stap niet zetten, want bijstand zoeken bij een rechtsinstantie buiten Nederland is voor hun op zich al een nederlaag.

Voor de partij betekent het aandacht. Het haalde in 2010 zelfs het achtuur journaal en nu weer de websites en voorpagina's van de belangrijkste nieuwsmedia.
Natuurlijk hadden ook wij het graag allemaal wat anders gezien en zonder alle commotie, maar een regime veranderen valt nu eenmaal niet mee.
Wat u er ook van vindt het blijft een kwestie van VOOR/TEGEN. Tegen Oranje is voor de RMP en andersom en dat geldt ook voor de bevolkingsgroep, die zich hier gediscrimeerd voelde. Ik kan me niet voorstellen, dat de groep waar het hier om gaat allemaal op van Oranje Nassau vallen.
Ik meen zelfs te weten, dat homo's voor het eerst erkent werden, tijdens onze vroegere republiek ergens rond 1780.
Een beetje tegen elkaar in gaan en elkaar op de kast jagen hoort bij de politiek en voor degene die het hele gebeuren in dit perspectief kunnen zien, staat de Republikeinse Moderne Partij open, ongeacht hun geaardheid.

Word LID van de Republikeinse Moderne Partij of DONEER de RMP

Word vervolgd.
Leve de Republiek!

Update:
Het Europese Hof voor de Rechten van de mens vindt het zelfs goed dat iemand President Sarkozy destijds klootzak noemde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten