HOOFDPAGINA      

zaterdag 2 maart 2013

Het NL volk kan Van Oranje Nassau elk moment aan de kant zetten

Het enige dat het Nederlandse volk hoeft te doen om Van Oranje Nassau aan de kant te zetten, is in grote aantallen lid worden van de Republikeinse Moderne Partij.
Internationaal en nationaal zal dat zo'n commotie veroorzaken, dat NL alleen nog kan functioneren met de RMP in de Tweede Kamer en zo snel mogelijk een referendum over de staatsvorm.
Een massaal VÓÓR de Republiek betekent een grondwetswijziging naar de Republiek, omdat zelfs de oranje-politici erkennen, dat geen enkele oranje-partij de uitslag van een referendum naast zich kan neerleggen.
Ludiek verzet tegen Willem Van Oranje Nassau en vervolgens blijven stemmen op de zittende Eerste en Tweede Kamerleden heeft voor republikeinen geen zin, want zodra ze uw stem binnen hebben zweren ze ALLEMAAL met uw stem weer trouw aan Van Oranje Nassau.
Word LID van,  of DONEER
de Republikeinse Moderne Partij, we halen de Tweede Kamer en dwingen een referendum af over de staatsvorm. . Ga mèt ons voor het echte werk. 

Sinds de oprichting van de Republikeinse Moderne Partij op 14 september 2000 zaten 6 achtereenvolgende oranje-regeringen de 4 jaar niet uit. Nu is nr. 7 aan de beurt. 
Nog een kleine partij maar onze invloed is nu al enorm.

Ik denk, dat de zwijgende hardwerkende meerderheid het NL volk Van Oranje Nassau allang beu is, maar door onbekendheid met de Republikeinse Moderne Partij en gebrek aan lef er nog niet toe is gekomen om lid te worden van de RMP of te doneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten