HOOFDPAGINA      

donderdag 24 februari 2011

Bedreigingen binnen de oranje gelederen

Oranje en hun aanhang hameren er voortdurend op, dat een koninkrijk zo stabiel zou zijn. Nou, vergeet het maar. Alle koninkrijken die er nog over zijn verdwijnen langzaam maar zeker voor republieken en de republieken blijven allemaal bestaan. De republiek is dus de stabiele regeringsvorm. In de VS hebben ze nooit een kabinetscrisis en in Nederland en België aan een stuk door.
Binnen het oranjekamp staan ze elkaar bovendien naar het leven. Op 30 april 2009 was er de aanslag in Apeldoorn en die werd niet gepleegd door de RMP, nu worden er binnen het oranjekamp zware bedreigen geuit tegen medewerkers van de VARA, naar aanleiding van de cartoon over de door Wilders gelanceerde 'tuigdorpen'. Zo erg dat De Joop de cartoon heeft verwijderd. De conclusie is, dat ze binnen het oranjekamp elkaar niet kunnen luchten of zien.
Politiek gaat niet altijd in vrede, maar elkaar binnen één stroming naar het leven staan, duidt op grote verdeeldheid en frustratie. De PvdA en de PVV zijn beide monarchistisch aangelegd en steunen Van Oranje Nassau.
Ziet u niets in het oranjekamp, waar ze elkaar bedreigen, stap over op de RMP met de Republiek Nederland en de minister-president en een door het volk gekozen President. Voor €10 per jaar bent u lid en doneren kan al vanaf €1,-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten