HOOFDPAGINA      

woensdag 16 februari 2011

De interne en accountantscontroles bij de belastingdienst zijn waardeloos

Criminelen hebben de belastingdienst getild voor 135 miljoen Euro met ten onrechte verleende voorlopige teruggaven. Bron Telegraaf.nl Nu heb ik zelf jarenlang in de controle gezeten en je maakt mij niet wijs, dat met een juiste interne en accountantscontrole dit soort fraude mogelijk is. De controleurs waren dus blijkbaar quasi controleurs, die veel geld opgestreken hebben zonder tegenprestatie. Ook dat is oplichting. De belastingdienst wordt dus door iedereen opgelicht.
Iemand in Nederland, moet een paspoort hebben en moet voor arbeid een sofinummer hebben. Een sofinummer krijgt hij of zij neem ik aan alleen op vertoon van een paspoort en asielzoekers op basis van een vertoon van een bewijs van de staat dat hij of zij ook echt asielzoeker is.
Voor voorlopige teruggaaf worden bij de belastingdienst controleerbare gegevens ingediend en het is aan de belastingdienst om te controleren of die wel kloppen. Blijkbaar hebben ze daar geen procedures voor gehad of wel procedures, maar die gewoon niet uitgevoerd. Criminelen ruiken dat, daar zijn ze crimineel voor en hup, het kost de staat en dus de brave welbetalende burger 135 miljoen Euro. Mooi boel, dat oranjeregime.
Steun mij voor president en de RMP voor de Republiek Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten