HOOFDPAGINA      

zaterdag 5 februari 2011

De RMP eist meer republikeinen op TV

De koepelorganisatie, de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), wil 11% allochtonen op TV. Bron telegraaf.nl. Akkoord zeggen we dan. Maar nu we toch de eerlijke mens gaan uithangen, wil de RMP een evenredig aantal republikeinen op TV in politieke programma's. De meeste oranjepeilingen geven aan dat 25% tot 50% van het Nederlandse volk voor de republiek is. Welnu, daarom eist de Republikeinse Moderne Partij, u weet wel de eerste en enige republikeinse partij in Nederland, een evenredig aantal republikeinen op TV.
Nederland zit zich nu te amuseren met de aanstaande val van Mubarak, om niet te hoeven denken aan de onderdrukking door Oranje in eigen land. We willen er van af van Oranje en in hun plaats een President, met behoud uiteraard van de minister-president die we al hebben.
De onderdrukking door Oranje is doorbroken door de RMP. Sinds de oprichting hebt u de keuze tussen de RMP of de onderdrukking door Oranje. De RMP heeft in de afgelopen 10 jaar genoeg ervaring, nationaal en internationaal opgedaan en is helemaal klaar voor de Republiek Nederland. Steun ons, meldt u aan op de RMP site.

1 opmerking:

Lex zei

Nationaal heb je nog steeds geen poot aan de grond gekregen en ik vraag me af wat je verstaat onder internationale ervaring?

Een reactie posten