HOOFDPAGINA      

dinsdag 15 februari 2011

Verkiezingsfilmpjes in NL halfbakken en amateuristisch

Ze komen niet in de buurt van de gelikte Amerikaanse verkiezingsfilmpjes aldus RTL. Gelukkig beweerde RTL Editie.nl dit, zodat ik niet iedere keer hoef aan te komen, met de ergernis over het halfbakken oranje verkiezingsgebeuren in Nederland. De filmpjes zijn eigenlijk slechts een exacte weergave van de werkelijkheid, want de politiek van de oranjeclubs is halfbakken en amateuristisch zolang ze niet gaan voor President, wat de Democraten en de Republikeinen in de VS wel doen en wat de Republikeinse Moderne Partij in Nederland doet.
Het is niet mijn probleem, maar de oranje filmpjes zouden winnen aan kracht en overtuiging, zodra Rutte, Verhagen of Wilders samen met mevrouw Van Oranje Nassau in beeld kwamen en samen het volk toespraken in een verkiezingsvideo. Een beetje serieuze concurrentie maakt de politiek voor mij met de RMP een stuk aantrekkelijker.
De aanleiding tot dit artikeltje was CDA op de pornotoer Overigens is de foto, het slotbeeld uit de video, overgenomen van de Telegraaf website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten