HOOFDPAGINA      

zondag 27 februari 2011

GroenLinks bazelt over ceremoniële rol Oranje

Volgens GroenLinks is mevrouw Van Oranje Nassau straks niet meer het hoofd van de regering. Daarmee hoeft het staatshoofd geen wetten meer te ondertekenen en is hij of zij niet langer voorzitter van de Raad van State. Bron Telegraaf.nl
Een idioot plan van GroenLinks, want zodra ze Van Oranje Nassau niet aan het hoofd van de regering willen, kiezen ze eigenlijk voor een President aan het hoofd van de regering, omdat je nu eenmaal iemand aan het hoofd van de regering moet hebben. In het GroenLinks verhaal wordt echter nergens gerept over een President. Een onzin verhaal voor de publieke tribune, onderling oranje gestoei zo we dat al twee eeuwen kennen. Een verhaal waarvan ze nu al weten, dat het hun toch niet lukt, omdat ze voor hun plannen de Grondwet moeten wijzigen en de daarvoor nodige 2/3 meerderheid in de Eerste en Tweede kamer is er niet. Er is, tot nu toe, slechts een gewone meerderheid in de Tweede Kamer voor inperking van de macht van Oranje.
Nee, Groenlinks het is nu voor het echte. Wil je Oranje weg hebben, steun je de RMP voor de Republiek Nederland en mij voor het eerste Presidentschap van de Republiek Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten