HOOFDPAGINA      

vrijdag 14 januari 2011

Bent u voor de VS of voor de Taliban?

De VS nam onze republiek over in 1777 en ik wil voor Nederland hun President overnemen, daarom ben ik in Nederland een trouwe bondgenoot van de VS. Bovendien heeft de VS ons bevrijdt van de Duitsers in 1945 en gezorgd dat we ten minste de minister-president al hebben.
De Oranjes werden vroeger betrapt op Nazi sympathieën en waren dus tegen de VS. Het zou me dus niet verbazen als mevrouw Van Oranje Nassau nu stiekem voor de Taliban is, omdat Oranje nog steeds tegen de VS is. De VS en de RMP zijn immers de grootste bedreiging voor hun streven naar een koninkrijk. Uitgelekt is, dat mevrouw van Oranje Nassau Afghanistan heeft besproken met de VS-ambassadrice in Den Haag. Zie telegraaf.nl In dat gesprek zou ze zich hebben uitgesproken voor verlenging van de missie, maar de kans dat mevrouw daarbij de waarheid sprak is niet groot, de VS en de RMP zijn immers nog altijd haar grootste tegenstanders.
De VS heeft vroeger banden gehad met de Taliban , maar nu is de Taliban hun grootste vijand.
Mevrouw Van Oranje Nassau heeft er dus alle belang bij dat haar grootste tegenstander, de VS, verliest en kan niet beweren dat ze zorgt voor het belang van Nederland, want de VS ís het belang van Nederland .

Daarom zou mevrouw stiekem wel eens voor de Taliban kunnen zijn. Aan welke kant staat u? Aan de mijne of aan de kant van Oranje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten