HOOFDPAGINA      

dinsdag 11 januari 2011

De president in de VS is mooi maar een President in NL is beter

Nederland is vaak zeer enthousiast bezig met de presidentsverkiezingen in de VS. Ten tijde van Clinton was het enthousiasme groot, maar tijdens de campagne van Obama kende het nauwelijks grenzen.
Mijn conclusie is dan ook, dat de meerderheid van het Nederlandse volk een President en wat er allemaal omheen hangt fantastisch vindt. Het zeer tot de verbeelding sprekende Witte Huis en de smaakmakende campagnes van de kandidaten zijn voor de media in Nederland en hun publiek om te smullen, waarbij ze het eigen land helemaal vergeten.
Nederland heeft het Catshuis en dat lijkt na de renovatie wel heel erg op het Witte Huis. Het is ooit bedoeld als ambtswoning voor de minister-president, maar geen enkele minister-president woonde er full time, sommigen verbleven er af en toe.
Steunt u mij, ben ik de eerste minister-president, die ook echt gaat wonen in het Catshuis, daarna kan het bestemt worden tot ambtswoning van de President.
Bent u enthousiast geworden, steun mijn campagne voor President en denkt u het zelf beter te kunnen, ga dan zelf voor President, zodat het vooral blijft opschieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten