HOOFDPAGINA      

maandag 18 november 2013

Het plichtsverzuim van Willem Alexander werkt door in alle geledingen

De eigen oranje-VVD komt in opstand tegen hun staatssecretaris Teeven, omdat hij zijn plicht verzuimt door criminele Oost-Europeanen niet tot ongewenst vreemdeling te verklaren.
Nu komt de oranje-VVD, tijdens de begrotingsbehandeling van het ministerie van Veiligheid en Justitie met een plan om genoemde lieden direct het land uit te zetten. 
Blabla, denk je dan want als de mogelijkheid die ze nu al hebben, om deze personen tot ongewenst vreemdeling te verklaren, al niet worden uitgevoerd, wordt de nieuwe wet ook weer niet uitgevoerd.
Een typisch voorbeeld van hoe het plichtsverzuim door Willem Alexander Van Oranje Nassau tegen artikel 74 lid 1 van de Grondwet doorwerkt in alle geledingen van zijn Oranje-bewind.
Weg met dat oplichten, want ze steken wel de euro's in hun zakken en tijd voor de Republiek Nederland.
Word LID van of DONEER de Republikeinse Moderne Partij

5 opmerkingen:

Basdew1922 zei

Is er enig bewijs dat er een causaal verband is tussen enerzijds het plichtsverzuim door WA, resp. zijn moeder, en anderzijds het plichtsverzuim door de heer Teeven?

Ben Van Herwijnen zei

@Simcor Devray

Nee.

Maar het is wel zo dat iedereen in de politieke top op de hoogte is van het feit dat van Oranje Nassau eigenlijk plichtsverzuim pleegt tegen de Grondwet door artikel 74 lid 1 niet uit te voeren.

Uit mijn correspondentie met Willem Alexander v. Oranje Nassau, Rutte en Balkenende blijkt dat dit heikele onderwerp meerdere malen aan de orde is geweest in de Tweede Kamer. In plaats van wat te doen aan dit plichtsverzuim, nemen de trouwzweerders aan v. Oranje Nassau het gewoon over. In ruil voor flink wat euro's verzuimen ook zij hun plicht waar ze denken dat dat niet opvalt.

Uit genoemde correspondentie blijkt dat noch de Tweede Kamer noch de minister-president van plan is WA v. Oranje Nassau op zijn grondwettelijke plicht te wijzen.

Het is logisch dat plichtsverzuim t.a,v, de Grondwet, door degene die het hoogste politieke gezag zou moeten zijn in NL, doorwerkt in alle geledingen van het bewind.

Basdew1922 zei

Dus uw redenatie is min of meer de volgende: de minister-president en de Tweede Kamer verzuimen hun plicht door niets te doen aan het plichtsverzuim door WA, en voorheen door diens moeder, en derhalve is het vreemd dat betrokken ook op andere terreinen hun plichten verzuimen. Of zie ik het verkeerd?

Ben Van Herwijnen zei

@Simcor Devray

Je ziet het goed. Alleen de zinsnede " derhalve is het vreemd dat betrokken ook op andere terreinen hun plichten verzuimen" moet zijn: derhalve is het NIET vreemd dat betrokken ook op andere terreinen hun plichten verzuimen

Basdew1922 zei

U hebt gelijk, ik was idd het woord "niet" vergeten.

Een reactie posten