HOOFDPAGINA      

zondag 24 november 2013

Zie hier de verhouding tussen Willem Alexander en Maxima

foto: telegraaf.nl
De verhouding tussen Maxima en Willem Alexander is misschien een titel die meer in overeenstemming is met bijgaande foto van het bezoek dat ze brachten aan Venezuela.
Zij het stralende middelpunt en hij staat er aan de zijkant bij als een chagrijnige Jan Doedel.
Bijna alle foto's van Willem Alexander en Maxima laten een beeld zien van Maxima het stralende middelpunt en een chagrijnige Willem Alexander in de entourage.
Het is kenmerkend voor hun publieke optredens en waarschijnlijk representatief voor de verhoudingen binnen hun relatie.2 opmerkingen:

Basdew1922 zei

Zelfs al zou het waar zijn dat het huwelijk van WA en Maxima zich in een crisis bevindt, is het maar de vraag of dit ook zal leidden tot een crisis in de monarchie, en daarmee de republiek dichterbij. Zo was het algemeen bekend dat het huwelijk tussen koning Willem III en koningin Sophie zéér slecht was, zo zeer dat zij gecheiden van tafel en bed leefden. Nochtands leven wij ruim 150 jaar later nog altijd in een monarchie onder het huis van oranje.

Ben Van Herwijnen zei

@Simcor Devray

Maar wel al met een republikeinse partij en alle landen die ons voorgingen met een republikeinse partij werden ook een republiek.

Een reactie posten