HOOFDPAGINA      

vrijdag 27 januari 2012

De EU wordt niet de VS van Europa maar de Sovjet-unie van Europa

De FNV maakt terecht gewag van het inperken van het stakingsrecht van werknemers, door de Europese commissie. Bron telegraaf.nl. Waakzaamheid en strenge voorwaarde voor inperking zijn hier niet toereikend, gewoon tegen iedere vorm van inperking van het stakingsrecht. Een vrije markt moet ook gelden voor werknemers en of het nu grensoverschrijdende conflicten zijn of niet, arbeiders hebben recht op staken, zolang ze dat zelf betalen.
De problemen, die nu in de EU aan het licht komen zijn niet af te wimpelen door de arbeiders te beknotten en dat is wat ze proberen. In Griekenland is gebleken, dat alle EU sancties tegen begrotingstekorten en opgelegde bezuinigingen, maar beperkt werken en wel tot het moment, dat het volk zegt nu is het genoeg en het werk neerlegt. Bureaucraten in Brussel zijn hierdoor gefrustreerd geraakt en proberen nu een kadaverdiscipline op te leggen aan de inwoners van de EU en het protesteren tegen hun beleid te verbieden. Het gaat de kant op van de nieuwe Sovjet-unie van Europa en dat moeten we niet hebben. Tegen, tegen en nog eens tegen.
Het volgende is dat het Europese leger en de Europese politie gaat schieten op de burgers, zodra ze niet doen wat de regenten in Brussel willen. Nee, bedankt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten