HOOFDPAGINA      

vrijdag 19 augustus 2011

De steunconstructie aan Griekenland een groot geknoei

De oranjes Rutte en De Jager spreken elkaar volledig tegen wat betreft de borg die Finland heeft bedongen voor steun aan Griekenland. Blijkbaar weet echt helemaal niemand hoe het nu zit met de afgesproken tweede grote steunronde voor de Grieken. Rutte noch De Jager weet hoeveel steun er is toegezegd. De Jager beweert, dat er helemaal geen onderpand bestaat voor Finland en Rutte zegt dat er wel een onderpand bestaat. Rutte geeft ook toe, dat aan Finland een onderpand is toegezegd in juli om de steun te verwerven van Finland. Finland dreigde tegen te stemmen en is met een onderpand gepaaid. Het oranjekamp spreekt elkaar dus wel erg tegen.
Nu de Finnen een onderpand in contanten hebben bedongen, blijkt dat onderpand geheel vestzak broekzak te zijn en dus is de EU burger belazerd door deze bedrieglijke constructie af te spreken. Finland doet dus gewoon feitelijk niet mee in de steunverlening en daarmee is de unanimiteit naar de geest van de regeling geschonden.
Een andere Nederlandse regering zou op basis hiervan zich niet gebonden kunnen verklaren aan het tweede steunpakket voor Griekenland.
De EU is aan het rommelen en aan het knoeien, waarbij Nederland te grote lasten op de schouders neemt voor het redden van, ja van wat eigenlijk?
Voor slechts €10 per jaar bent u lid van de Republikeinse Moderne Partij, doneren kan al vanaf €1,- en de RMP zorgt dat het steeds weer bedonderen van het volk met EU en Euro afgelopen is.
De Europese commissie zou nu het onderpand van Griekenland afkeuren, maar dan is er geen steunplan, want Finland wil alleen meedoen met een onderpand. RTL 7 meldde, dat er al gezaghebbende financiële instellingen zijn, die het einde van de Euro schatten op 40%.
Volgens Oranje/Rutte/de Jager zouden er nog geen extra bezuinigingen nodig zijn in de miljoenen nota 2011 door de economische situatie. Nou, dat zal dan allemaal wel, want u weet, Oranje probeert u altijd in de maling te nemen met mooie praatjes waarvoor u uiteindelijk de rekening betaalt.
Oranje Wilders weet het ook niet meer en sprak „Het dossier-Griekenland is inhoudelijk en procedureel een grote puinhoop en de eurolanden zijn tot op het bot verdeeld”.
De oranje-aanhangers mevr. van Gent en Ronald Plasterk vinden het allemaal onduidelijk en willen uitleg van Rutte, maar dat is de fake die we al weken kennen. Rutte en de Jager willen kinderachtig de Finnen na gaan doen en willen nu ook een borg, tenminste als de Finnen die blijken te hebben. Wordt vervolgd!
Het CDA vindt dat Wilders zich onverantwoord opstelt in het Eurodebat, terwijl Wilders gewoon tegen steun is voor Griekenland.


1 opmerking:

Pravda zei

De jager heeft dit vanaf het eerste uur geweten!! Maar omdat anders de euro reeds gevallen was omdat er geen eenheid zou ontstaan heeft men ingestemd maar dit voor ons verzwegen. Nu een bevriend Fins politicus aan Geert Wilders heeft geklept ligt het op straat!!! En nu wringt men zich in allerlij bochten om ons te laten blijken dat men van niets wist!!! Pure Oplichterij aan de Belastingbetaler!! De Jager is hierbij voor mij de grootste leugenaar!!!!

Een reactie posten