HOOFDPAGINA      

woensdag 2 maart 2011

Laatste exit poll: Oranje wint 100% van de stemmen

Nederland heeft achterover zitten kijken hoe Moubarak na 32 jaar het veld moest ruimen. In die 32 jaar heeft hij altijd 90% van alle stemmen weten binnen te halen en dat is niet altijd op een frisse manier gegaan, zo is gebleken.
Het is makkelijk om achterover te gaan zitten denken, dat zulke dingen alleen in het buitenland voorkomen, maar zo zit het niet. In Nederland haalt oranje al sinds de invoering van het algemeen kiesrecht 100% van de stemmen en dat gaat niet altijd op een frisse manier. Toch hebben we een echte democratie, want de Republikeinse Moderne Partij wordt weliswaar geboycot waar mogelijk door het oranjeregime, logisch, maar ze kunnen ons niet verbieden. Dus er bestaan twee richtingen in de Nederlandse politiek. De Republikeinse Moderne Partij met de Republiek, de minister-president en President, republiek en president horen immers bij elkaar en aan de andere kant Van Oranje Nassau met een premier en een koninkrijk.
Wat de Nederlandse burgers, die wel kunnen kotsen van Oranje, nu eigenlijk steeds fout doen, is tijdens oranje verkiezingen te gaan stemmen. Alle groeperingen, die in de Staten-generaal en de Provinciale Staten zitten steunen van Oranje Nassau en zijn dus gewone oranjeclubs, waarvan hun mevrouw aan het hoofd staat.
Nee, het enige zinnige dat republikeinse of anti-oranje burgers in deze fase kunnen doen is lid worden van de RMP of de RMP doneren, zodat de RMP de volgende keer op de stembiljetten staat en elke Nederlander voortaan kan kiezen tussen Oranje met hun clubs of de RMP met de Republiek. Het raadplegen van stemwijzers is in deze fase kinderlijk flauwekul, of het Nederlandse volk niet zelfstandig kan denken en een keuze maken, tussen oranje of de Republiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten